Partner worden?

Partner worden?

Summer Fit Festival 2020

Het grootste Health Festival van het Oosten komt eraan! Dit door onze krachten te bundelen. Op 28 juni a.s. zullen wij het terrein van Boulevard Outdoor op het Lageveld te Wierden omtoveren tot een Health en Sports festival. 

De deelnemers kunnen kiezen uit hun favoriete trainingen, workouts, lezingen, workshops, meditatielessen, yogalessen en veel meer. 

Deze dag is een uitje voor iedereen die zich maar bezig wil houden met vitaliteit! Deze dag komen vele bekende Nederlanders en lokale sportscholen hun workouts en lezingen geven op verschillende podia’s. 

Sportscholen/trainers

Wil jij graag jouw les komen geven op onze podia’s voor al onze bezoekers? Dat kan! De lessen duren 50 minuten en alles wordt ingepland per uur.  

Informatie aanvragen kan door het onderstaande formulier in te vullen. 

Summer Fit Village

Deze dag hebben we ook een grote Summer Fit village waar jij jouw producten kunt verkopen. Van foodtrucks tot aan sportkleren en sportbenodigdheden, het is allemaal mogelijk…. 

Informatie aanvragen kan door het onderstaande formulier in te vullen. (De organisatie zorgt voor een diversiteit in aanbod, zodat jij altijd uniek bent op deze dag!) 

Vraag de gewenste informatie aan

Type informatie
Informatie over workouts en lezingeninformatie over Summer Fit Village

Contact

Adress

Het Lageveld Wierden
Vriezenveenseweg 57, 7641 PE Wierden

Socials