FAQ

FAQ

Voor al je vragen..

Summer Fit Festival heeft deze pagina om al je vragen te beantwoorden! Kan je je vraag niet vinden? Email deze dan naar info@summerfitfestival.nl en wij zullen bij je terug komen.

Wat mag je wel en niet meenemen?

Wel toegelaten op het terrein:
• Een geldig identiteitsbewijs (Verplicht!)
• Een zonnebril
• Sigaretten (Roken in de tenten is verboden)
• Medicatie (Dit moet echter voorafgaand aan het festival worden gemeld door te mailen naar info@summerfitfestival.nl)

Niet toegestaan op het terrein:
• Eigen eten/drinken

• Drugs

Mijn ticket staat op mijn naam. Wat houdt dat in en hoe kan ik dat wijzigen?

Mocht je kaarten hebben gekocht voor SummerFitFestival, dan ontvang je deze pas nadat je de namen van alle bezoekers hebt ingevuld. Door het personaliseren van kaarten gaan we zwarthandel tegen; het wordt lastiger om kaarten op te kopen en te verkopen voor woekerwinsten. Bij de entree van SummerFitFestival wordt er om je ID gevraagd, dus zorg dat je deze meeneemt en de juiste naam op de kaart staat.

Mocht na het personaliseren blijken dat een andere vriend mee gaat, dan kan je de naam (gratis) wijzigen door een mail te sturen naar customerservice@paylogic.eu. In de mail moet een betaalbewijs met de aanvraag en het email adres van de hoofdboeker worden meegestuurd. Een naam wijzigen kan tot 29 juni, één dag voor SummerFitFestival
Als je een kaart wilt verkopen kan dat alleen via TicketSwap. Bij TicketSwap wordt het verkochte ticket vervangen door een geheel nieuw ticket waardoor de koper zeker is van een geldig toegangsbewijs. De naam op het ticket wordt hierbij ook aangepast.

Kan ik mijn auto parkeren?

Jazeker! Er is ruimte genoeg om je auto te parkeren, In de online voorverkoop €7,50 excl. fee en op de dag zelf zijn de kosten €10,- (cash only)

Zijn er kluisjes aanwezig?

Jazeker, een festival zonder het veilig opbergen van je spulletjes kan in onze ogen niet! Kluisjes zijn er vanaf €7,50 en €5,- borg

Wat zijn de openingstijden van SFF?

Het Festival terrein is geopend van 13.00 uur tot en met 21:00 uur

Waar kan ik kaarten kopen?

Er zijn nog tickets beschikbaar voor SummerFitFestival 2019. Deze tickets kun je online  bestellen. Online doe je dit door op de ticketbutton te klikken. Kijk uit voor nep-tickets! De organisatie is niet verantwoordelijk voor valse tickets, deze worden ook niet geaccepteerd. ALLE tickets zullen worden gescand bij binnenkomst!

Waar is het festival?

Plan je reis, reis je plan. Zorg dat je goed voorbereid op pad gaat. Je kunt je auto en/of fiets parkeren op het daarvoor aangegeven parkeerterrein van het ‘T Lageveld. De reguliere parkeerplaats is slechts voor bezoekers van het ‘T Lageveld en niet voor SummerFitFestival. Voor overige vervoersinfo check de vervoer pagina of openbaar vervoerpagina!

Recreatiepark Het Lageveld
Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden

Wat is de minimum leeftijd?

Iedereen die het festivalterrein betreedt moet in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs. Bij de entree kan er gecontroleerd worden door te vragen naar je identiteitsbewijs, Er is geen minimumleeftijd.

Munten en pinnen

Op het festivalterrein is een kassa voor de munten waar je met contant geld kan betalen en met de PIN. Munten worden gebruikt om consumpties te kopen, zowel bij eten als drinken. Munten kunnen niet worden ingewisseld voor geld en zijn alleen geldig tijdens de openingsuren van SummerFitFestival!

Foto en video

Natuurlijk is het toegestaan om foto’s of films te maken tijdens het festival. Gebruik alleen kleine digitale camera’s en of wegwerpcamera’s. Professionele apparatuur is niet toegestaan, tenzij je hiervoor de uitdrukkelijke toestemming hebt van de organisatie en dit kan aantonen. Deel je foto’s en video’s online met hashtag #SFF of #summerfitfestival . Wanneer je bij SummerFitFestival aanwezig bent bestaat de kans dat er beeldmateriaal geschoten wordt voor promotionele doeleinden ten behoeve van de promotie voor de aankomende edities van SummerFitFestival.

Eigen fotomateriaal

Natuurlijk is het toegestaan om foto’s of films te maken tijdens het festival. Gebruik alleen kleine digitale camera’s en of wegwerpcamera’s. Professionele apparatuur is niet toegestaan, tenzij je hiervoor de uitdrukkelijke toestemming hebt van de organisatie en dit kan aantonen.

Roken en drugs

SummerFitFestival zal een Zero Tolerance beleid volgen. Dit betekent dat het bezit van drugs en het gebruik ervan illegaal is en ten strengste verboden is. Dit wordt dus niet geaccepteerd! Roken is wel toegestaan, draag een steentje bij aan het milieu en gooi de sigaretten weg in de daarvoor bestemde asbakken.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te brengen. Er zijn verschillende plekken om eten en drinken te kopen op het festivalterrein. Munten zijn voor zowel eten als drinken te gebruiken. NB: Munten zijn niet inwisselbaar voor geld en zijn alleen geldig tijdens de openingstijden van SummerFitFestival 2019.

Sanitair

Er zijn sanitaire ruimtes op het festivalterrein. Deze zijn vrij toegankelijk gemaakt. Urineren buiten deze gebieden is ten strengste verboden en zal worden bestraft!

Er zijn geen douches aanwezig

Medicatie

Wanneer je medicatie voor gezondheidsproblemen nodig hebt, meld dit dan bij de beveiliging bij de ingang. Een professionele arts zal het geneesmiddel controleren. In de meeste gevallen wordt het toegestaan om de medicijnen mee te nemen.

Huisregels

Toelatingseisen

• Gast dient in bezit te zijn van een geldig ID (paspoort of rijbewijs) en dient dit op verzoek te kunnen tonen
• Correcte kleding verplicht
• Gast mag niet in bezit zijn van (alcoholhoudende) dranken, glaswerk, blik, plastic flessen,
voedsel, wapens, (hard)drugs etc, op verzoek van beveiliging mag de gast gefouilleerd worden
• Gasten die niet toerekeningsvatbaar meer zijn (dronkenschap of onder invloed
bijvoorbeeld) kunnen preventief geweigerd worden

Alcoholbeleid
• Gasten die niet toerekeningsvatbaar meer zijn (dronkenschap of onder invloed
bijvoorbeeld) kunnen van het terrein verwijderd worden.

Verwijderingbeleid
Summerfitfestival streeft ernaar haar evenementen zo soepel en gezellig mogelijk te laten verlopen,
toch kan, bij ernstig wangedrag,men overgaan op verwijdering van de betreffende gast.
• een gast kan worden verwijderd als hij waarschuwingen van het personeel niet opvolgt
• een gast kan worden verwijderd als hij zijn omgeving tot last is
• een gast kan worden verwijderd als hij betrapt wordt op vernieling

Schade- en herstelbeleid
Bij toebrengen van schade aan andermans eigendommen zal degene die de schade toebrengt
voor de vergoeding op moeten draaien.
• bij toebrengen van schade aan de locatie of andermans eigendommen zal de betreffende gast verwijderd worden nadat deze zijn gegevens bij SummerFitFestival of de locatie geregistreerd heeft
• in ernstige gevallen zal de politie worden ingeschakeld

Klachten & Procedures
Als een gast klachten heeft over de manier waarop hij door SummerFitFestival behandeld is kan hij te allen tijde contact opnemen met Summerfitfestival. SummerFitFestival zal dan in overleg met de gast naar een geschikte oplossing van het probleem zoeken. Als SummerFitFestival veel klachten van dezelfde soort krijgt zal zij deze zeer hoog opnemen.

Overige

Kinderen tot en met 14 jaar kunnen op vertoon van een regulier kinderticket naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Dit is geheel op eigen risico.

Deelname aan het Summer Fit Festival is geheel op eigen risico.

Lijkt het je tof om tijdens Summer Fit Festival achter de bar te staan, munten te verkopen of te helpen met de aankleding van het festivalterrein? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Aanmelden kan via klantenservice@summerfitfestival.nl

We hebben ons best gedaan om een breed aanbod aan food catering voor jullie samen te stellen. Zowel de overtuigde vegetariër als de bloeddorstige carnivoren onder ons komen ruim aan hun trekken. Zelfs aan de vitaminen hebben we gedacht. Ondervoed raken op Summer Fit Festival is niet nodig. Uitdrogen is uiteraard ook niet nodig, we hebben een ruim assortiment aan (non)alcoholische dranken. Waarbij natuurlijk voor alcohol geldt: NIX < 18.
De leeftijd van de bezoekers van Summer Fit Festival varieert. We houden we bij Summer Fit Festival geen minimumleeftijd aan dus zijn er ook bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Vanwege de verscherpte wetgeving moet iedereen in de leeftijd 18 – 25 jaar een stempel halen, waardoor het (bar)personeel kan zien dat zij alcohol mogen bestellen. Deze stempel krijg je (op vertoon van legitimatie!) bij de muntenkassa’s, vlak na binnenkomst. We moeten streng zijn, dus geen stempel = geen alcohol.

Tickets

Contact

Adres

Het Lageveld Wierden
Vriezenveenseweg 57, 7641 PE Wierden

Socials