Areas

Area’s

Voor een heerlijke dag!

In onze 11 areas is er genoeg voor iedereen! Bekijk hier welke areas er zijn.

Summer Fit Festival 2019

Mainstage

Op de Mainstage zullen Bekende Nederlanders uit de sportwereld met jou gaan knallen! Hier zullen dan ook diverse workouts worden gegeven.. van een booty workout tot een box clinic! Houdt de site in de gaten voor de line-up

Fight Area

Verschillende clinics uit de vechtsportwereld zullen hier aan bod komen! Van een judo clinic tot kickboksen en zelfverdediging. Ook hier zullen verschillende (bekende) trainers hun workouts gaan geven!

Summer Fit Festival 2019
Summer Fit Festival 2019

Bootcamp Area

Vindt jij het niet erg om een beetje vies te worden? Extreme bootcamp, Army Beasting of Obstacle training! Hier kun jij tot het uiterste gaan! Ga naar de timetable om jouw dag in te plannen!

Yoga & Mind Area

Ben je toe aan een rust? In de Yoga area maak je kennis met verschillende yoga soorten. Waarbij je je hoofd lekker leeg kan maken. Ook zijn er verschillende lezingen die je inzicht geven over jouw mind & soul. Dus schroom je niet en boek één van deze mooie trainingen!

Evolve Area

Crosstraining op het terrein van Evolve! Crosstraining wordt in groepsverband aangeboden. Tijdens deze training verwerken we beweegtechnieken en vaardigheden in zeer afwisselende, uitdagende workouts! Durf jij het aan?

Sports Area

Van Jumping Fitness tot Gritt en van Bodycombat tot Bodypump. De workouts in deze area zijn de trainingen welke de sportscholen landelijk aan te bieden hebben!

Watersports Area

Ben jij een echte waterrat? Op het Summer Fit Festival kun jij helemaal losgaan op het water, Suppen, Float fit of Aqua dynamics!!! Of misschien vindt jij Flyboarden wel helemaal te gek! Ook hier is voor elk wat wils..

Chill Area

Met een wijntje of een dansje, of gewoon lekker bijkomen? Dit kan in onze Chill area. Heerlijk genieten van een relaxte zondag waarbij niet moet maar alles mag! 

Dance Area

De heupjes losgooien? Ook dit kan tijdens het Summer Fit Festival. Verschillende dance workouts zullen worden gegeven waaronder Salsa, Streetdance en Pound!!! 

Sportsmarkt

Hier zullen verschillende ondernemers staan op gebied van vitaliteit en beauty, kleding, voeding en heel veel andere leuke dingetjes.

Tarieven Markt

Geïnteresseerd in het huren van een plekje op de markt? Vragen kun je mailen naar: info@summerfitfestival.nl

Tickets

€18,50

€19,50

€22,50

€24,95

Contact

Adress

Het Lageveld Wierden
Vriezenveenseweg 57, 7641 PE Wierden

Socials