De kerstdagen komen er weer aan…

Je wordt niet dik tussen kerst en oud & nieuw, maar tussen oud & nieuw en kerst

 

Whaaaaaaa de kerstdagen komen er weer aan!

Ik hoor van alle kanten,nou ben ik zo goed bezig met gezond eten en dan komen de kerstdagen er weer aan”. Ik heb een vraag voor jullie! Waarom kan je met de kerst niet gezond eten? Is gezond eten niet gezellig?

Ik dacht dat kerst om het samen zijn ging… Maargoed dat is een andere discussie!

Ik zeg altijd je wordt niet dik tussen kerst en oud en nieuw maar tussen oud en nieuw en kerst. Het heeft allemaal te maken met deze 3! Bewustwording, beslissing en de gewoonte. Want ook dit geldt voor de feestdagen. Wordt bewust van wat je doet, neem een beslissing over hoe je het wilt en doorbreek je gewoontes.

En natuurlijk een keer zondigen doen we allemaal! Maar doe het wel voor jezelf en neem daarin zelf de verantwoordelijkheid.

 

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen! Geniet ervan!