Summer Fit Food

All about food;

De vragen die ons vaak gesteld worden zijn:

  • Wat is gezond eten?
  • Hoe doe je dat?
  • Moet ik dan op dieet?

Ondanks dat we beide op een andere manier eten, hebben we wel hetzelfde beeld welke voeding goed is.

Gezond eten is voor veel mensen moeilijk. Dit is omdat er in de supermarkten mega veel ‘slechte’ producten liggen, en van alles zijn ook nog eens tig merken en soorten van. Nou gebruik ik voor de bewustwording van gezonde voeding altijd een truckje. Of nou ja ik beeld mij iets in…

Als je denkt aan de oertijd. En dan heb ik het over heeeeel lang geleden. Hier heb je vast een beeld bij! En dan zie je vast geen pakjes en zakjes, mars repen of andere dingen voor je toch? Ik zie voornamelijk mensen die zich half gedragen als apen, jagen op dieren en groente/fruit/planten eten die ze onderweg tegen komen.

Hou dit beeld vast. Als opdracht heb je namelijk; Je mag alleen producten kopen waarvan jij denkt dat ze toen ook konden eten. Wat kan je dan allemaal kopen? Precies! Vers fruit, groentes, aardappelen, tofu, vlees en vis. Helaas hebben we dit ook niet meer op dezelfde kwaliteit als wat het toen was, door de productie van alles tegenwoordig. Daarom zijn supplementen ook zo goed voor je. Maar daar ga ik een andere keer op terug komen.

Succes met boodschappen doen!